torstai 19. toukokuuta 2016

VUOKRA-AUTO


Täh? Mehän tilattiin Subarau, tämähän on toijjota. Autovuokraamossa koettiin siis ensimmäinen järkytys. Tiiätte varmaan mimmoisia kauhunhetkiä voi järkytyksestä seurata ko joukossa on yksi raskautettu,  esiteini, mummu ja vielä hämmentynyt insinööri. No viiitsi viitsi, me emmä vähästä hikeenny ja tilanne hoitui kuin rasvattu. Kalle syynäsi tojjotan niin viimeisenpäälle että meinasi hikipisarat karpaloida myyjättären otsalle. "Koskaan ei ole kukaan näin tarkasti tutkinut autoa" tuumaili nainen " Hän on insinööri, ei voi sille siis mitään" vastailtiin.

 Sopuun ja yhteisymmärrykseen päästiin noin viidessä minuutissa ja olimma tyytyväisiä ko saimme luokkaa ylemmän auton vanhingossa. Vaikka Subarun voittanutta ei olekkaan, täytyi todeta voitoksi se että toijjota kulki tiitselillä eikä bentsiinillä. Islannin hyvissä hinnoissa saatoimme jopa säästä muutaman kruunun.


Reykjavikissa saffööri Santala kiemurteli tojjotalla vallan vaivattomasti. Välillä ei tiedetty minne mutta aina jonnekki päädyimmä.


Mummun lempparirakennus, silmä ja mieli lepää, tai sitten ei.


Seuraavaksi kottero piti saada nuudelisoppien ajaksi parkkiin. "Tämä puhhuu Islantia,,, svkjörmjörvron hööh täh...?"  Homma hoitui tunkemalla visaa reikään Tak se vain sanoi ja sillä soli selvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti